Om Ex-table

Velkommen til Ex-Table Danmarks nye hjemmeside

Den nye hjemmeside med tilhørende APP er endelig en realitet. Det har været en hård omgang med endeligt er den tilgængelig, så i alle kan se om vores forening og ikke mindst finde nyttige oplysninger om Love, vedtægter, klubber, medlemmer, Hovedbstyrelsen og andre nyttige oplysninger om dette fantastiske netværk.

Til besøgende, som ikke på forhånd kender til Ex-Table Danmark kan det oplyses, at Landsforeningen består af af udelukkende Ex-Tablere i Danmark. En Ex-Tabler er, som navnet antyder, en tidligere Tabler som pga. alder har forladt en Round Table klub – Round Tabld er en forening for unge mænd under 40 år. (se evt. www.roundtable.dk)

Ex-Table Danmark har et kæmpe netværk på nationalt og internationalt plan via vores medlemskab af organisationen hovedorganisationen – 41 International.

41 International gøre det muligt for at de enkelte Ex-Tablere at fastholde og udbygge de venskaber der blev skabt som Round Tabler. www.41international.net

Ex Table Danmark er for først egang i flere år i vækst og gennemsnitsalderen er på nuværende tidspunkt 51 år. En gennemsnitsalder der er faldende, men stadigvæk med en stor rutine af etablerede og erfarne Ex-Tablere.

Fokus i år har været, at der skal besøges Round Table og Ex-Table klubber i hele Danmark, så vi fortsat kan udvide og fortælle om, hvorfor det er vigtigt at fortsætte som Ex-Table efter endt Round Table liv.

Derfor er mottoet i år ”Wake up it´s time for tabling” – et motto der underbygger og fortæller at det er ekstremt vigtigt, at vi fortsat udvilker foreningen, ved at opsamle og forklare de udgående Round Tablere, at der helt sikkert tables for fuld kraft, når de overgår til en ny eller en eksisterende Ex-Table klub.

Jeg er stolt og glad over at kunne repræsentere jer i 2017/18, hvor vi sammen gør en kæmpe forskel.

 

Jeg glæder mig til at se jer alle i Odense 4. – 6. maj 2018 til Landsmødet arrangeret af Ex-Table 2015 PEPPERHOLMEN

 

De bedste hilsner

Renè Bertelsen

Landsformand 2017/18