Internationale møder

Som nævnt andetsteds her på siden er EX-TABLE DANMARK med i den internationale overbygning med navnet 41 International. Som vi kender det fra RT tiden, så afholdes der også i Ex-Table regi en række internationale møder. De enkelte medlemslande holder landsmøder, hvor man som international Ex-Tabler er mere end velkommen. Man kan vel roligt sige at man som international gæst bliver behandlet noget nær som en VIP.

Udover landsmøder byder Ex-Table organisationerne også på temamøder som f.eks. skimøde, møde for motorcyklister osv.

Den internationale organisation 41 International holder hvert år generalforsamling. Det sker på skift hos medlemslandene og i 2014 var det i Korsør og Cypern har netop været vært i 2015

Som et ekstra tiltag har man også i Ex-Table et såkaldt HYM. Det står for Half Year Meeting. I 2015 finder det møde sted i Birmingham UK

I Ex-Table Danmark har vi taget initiativ til et styrket nordisk samarbejde. Vi har besluttet et tættere samarbejde bl.a. for at kunne nyde godt af hinandens erfaringer og idéer.

Svenskerne har de seneste år arrangeret et Nordic HYM. Hovedbestyrelsen har deltaget her de seneste to år og holdt HB-møde i weekenden, og vi deltager også på Hooks Herregård i efteråret 2015.

De kan se mere om de internationale muligheder på siden her.